dilluns, 27 de juliol del 2009

Cronoescalada Barranc de Biniaraix 2009

El proper diumenge 9 d'agost el Club de Muntanya i Escalada Sóller organitza la VIII Cronoescalada Barranc de Biniaraix.

Amb poc més de 4 quilòmetres, la cursa segueix el bonic i dur camí del Barranc de Biniaraix salvant els 530 metres de desnivell positiu que hi ha des de la sortida de la Plaça de Biniaraix fins a les barreres del Salt des Cans.

És una bona oportunitat per gaudir de les vistes damunt la Vall de Sóller i disfrutar d'un matí de vertader atletisme de muntanya.

Com cada any, la sortida del primer corredor serà a les 9:00h des de la Plaça i desprès cada minut sortirà un corredor seguint l'orde de sortida. Aquest es farà per sorteig el dissabte.

Els horaris de recollida de dorsals són: dissabte 8 d'agost (18:00h - 19:30h, Plaça de Biniaraix), diumenge 9 d'agost (7:30h - 8:30h, Plaça de Biniaraix). L'ordre de sortida es podrà consultar en el punt de recollida de dorsals o en la web http://cursademuntanyasoller.blogspot.com/


Hi haurà premis per als primers classificats de cada categoria i per la general absoluta. Tots els corredors participants rebran un obsequi de l'organització. En acabar hi haurà una berenada popular cortesia de l'AA.VV. de Biniaraix.

IMPORTANT: serà obligatori presentar la llicència federativa de nivell C o superior (FEDME o FBM) a l'hora de recollir el dorsal.

L'import de la inscripció serà de 8€ per a atletes federats en muntanya i 16€ per a no federats fins el 5/08/09, a partir d'aquesta data i fins les 12h del divendres 7/08/09 el preu d'inscripció serà de 11€ per a federats i 19€ per a no federats. La inscripció es fa a través de la web d'elitechip

El cronometratge es farà a través de xip. L'organització posa a disposició dels atletes un servei de lloguer de xip (groc) amb un preu addicional de 3€.

Més informació a
http://cursademuntanyasoller.blogspot.com/
Ens veim a Biniaraix!!

Club de Muntanya i Escalada Sóller

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada